Quỹ Nghiên Cứu Biển Đông

Vì công bằng và bình yên cho Biển Đông

Monday, Mar 02nd

Last update04:12:05 PM GMT

You are here: Tư liệu nghiên cứu Lập luận lịch sử, pháp lý Quan điểm của Việt Nam Vụ Philippines kiện TQ: Đến lúc điều chỉnh quan điểm?

Vụ Philippines kiện TQ: Đến lúc điều chỉnh quan điểm?

Email In PDF.

Philippines tuyên bố cho dù có hay không có sự tham gia của Trung Quốc, Hội đồng phân xử Tòa quốc tế gồm 5 thành viên cũng sẽ được hình thành. Philippines dứt khoát theo đuổi vụ kiện, bất kể thái độ của Trung Quốc. Và đã đến lúc Việt Nam nên có những điều chỉnh về lập trường.

Chính phủ Philippines ngày 20/2 tuyên bố quyết định của Trung Quốc từ chối tham gia vụ Manila khởi kiện tranh chấp Biển Đông ra tòa án trọng tài quốc tế. Thông cáo này được đưa ra từ dinh Tổng thống Philippines sau khi đại sứ Trung Quốc tại Manila, bà Mã Khắc Khanh, hôm 19/2 thông báo với Ngoại trưởng Albert del Rosario của Philippines rằng Bắc Kinh từ chối ra tòa.

Trung Quốc vẫn lớn tiếng, hành động của Philippines là "sai trái", "vô căn cứ" và "vi phạm sự đồng thuận trong Tuyên bố về Ứng xử của các bên ở Biển Đông DOC". Trung Quốc cùng các nước ASEAN bao gồm Việt Nam đã ký bản Tuyên bố này hồi năm 2002. Bắc Kinh viện dẫn DOC quy định là các tranh chấp nên được giải quyết thông qua các cuộc đàm phán hữu nghị và thương lượng giữa các bên có liên quan trực tiếp.

Trung Quốc vẫn đòi chủ quyền đường lưỡi bò

Mắt khác, Trung Quốc kiên quyết nhắc lại quan điểm lâu nay rằng Bắc Kinh có chủ quyền không thể chối cãi ở Biển Đông theo bản đồ đường lưỡi bò 9 đoạn được Trung Quốc phát họa từ cuối những năm 40. Đáp lại, Bộ Ngoại giao Philippines khẳng định phản ứng của Trung Quốc không ảnh hưởng tới quá trình vụ kiện theo Công ước Liên hiệp quốc về Luật biển năm 1982.

Philippines nói cho dù có hay không có sự tham gia của Trung Quốc, hội đồng phân xử của tòa quốc tế gồm 5 thành viên cũng sẽ được hình thành.

Ðơn kiện của Philipinnes nói rằng đòi hỏi chủ quyền của Trung Quốc đối với hầu như toàn bộ Biển Đông là bất hợp pháp.

alt

Phụ tá của Tổng thống Philippines, ông Rene Almendras, cho biết Philippines dứt khoát theo đuổi vụ kiện bất kể thái độ của Trung Quốc như thế nào đi chăng nữa. Ông cũng đồng thời bày tỏ tin tưởng rằng tòa án quốc tế sẽ có quyết định và hành động ủng hộ Manila.

Ông Almendras nhấn mạnh đưa vụ kiện ra tòa quốc tế là biện pháp ôn hòa nhất, chứ không phải là một hành động thách thức Bắc Kinh. Hành động pháp lý của Philippines được tiến hành giữa lúc Manila cho biết không còn giải pháp ngoại giao và chính trị nào khác để giải quyết tranh chấp Biển Đông trước sự lấn lướt dồn dập của Trung Quốc.

Người phát ngôn Bộ Ngoại giao Philippines, ông Raul Hernandez cho biết trong suốt 18 năm qua, nước ông đã giao tiếp với Trung Quốc trong rất nhiều cuộc đối thoại chính trị và ngoại giao, nhưng vẫn không thuyết phục được Bắc Kinh giải quyết tranh chấp một cách ôn hòa vì Bắc Kinh khăng khăng đòi chủ quyền gần như toàn bộ Biển Đông.

Theo Công ước Liên hiệp quốc về Luật biển mà Trung Quốc, Philippines, và Việt Nam có ký kết, Manila giờ đây có 2 tuần để yêu cầu tòa quốc tế về Luật biển chỉ định một người đại diện cho Trung Quốc trong hội đồng phân xử.

Một khi Hội đồng triệu tập, phán quyết đầu tiên của họ sẽ là ra quyết định xem có thụ lý vụ kiện hay không.

Các viên chức của Bộ Ngoại giao Philippines cho biết Công ước Liên hiệp quốc năm 1982 mà cả Trung Quốc và Philippines đều đã ký kết cho phép Manila yêu cầu tòa án phân xử mà không cần có sự tham gia của Trung Quốc. Trợ lý Ngoại trưởng Philippines đặc trách vấn đề hải dương, ông Gilberto Asuque, nói rằng tiến trình trọng tài quốc tế dựa trên Công ước Liên hiệp quốc về Luật Biển là có tính chất bắt buộc.

Ông Asuque nói: "Tiến trình đã bắt đầu. Tiến trình này không thể bị cản trở. Những hành động của Trung Quốc không thể cản trở sự hoàn tất của tiến trình này vì không có điều khoản nào trong Công ước Liên hiệp quốc về Luật Biển nói rằng chúng ta có thể gây cản trở hoặc can thiệp vào tiến trình này."

​​Philippines có lợi thế trong vụ kiện

Đơn kiện đòi trọng tài của Philippines cho rằng Trung Quốc vi phạm khu vực đặc quyền kinh tế 200 hải lý mà Công ước Liên hiệp quốc đã qui định. Văn kiện này cũng nói rằng đòi hỏi chủ quyền của Trung Quốc đối với hầu như toàn bộ Biển Đông là bất hợp pháp.

Hoa Kỳ và Việt Nam không phản đối việc Philippines đưa bản đồ đường lưỡi bò của Trung Quốc ra trước tòa án quốc tế hôm 22/1 vừa qua. Washington, Hà Nội và một số nước ASEAN đều tuyên bố ủng hộ các biện pháp ôn hòa, hợp pháp trong tranh chấp Biển Đông.

Giáo sư Myron Norquist, Phó Giám đốc Trung tâm Luật pháp và Chính sách Hải dương của Đại học Virginia, cho rằng vụ kiện này "khá bất thường" vì chỉ có sự tham gia của một bên trong vụ tranh chấp.

Ông Norquist nghi ngờ khả năng thành công của vụ kiện. Ông nêu câu hỏi: "Làm thế nào mà chúng ta có thể trông đợi một nước vốn dĩ đã không muốn vụ tranh chấp được giải quyết bởi một bên thứ ba lại cảm thấy bị ràng buộc bởi một quyết định của một tiến trình mà họ không tham gia."

Tuy nhiên, giáo sư Norquist cũng cho rằng vụ kiện này không phải là hoàn toàn vô ích, đặc biệt là vì Việt Nam, Malaysia và Brunei cũng có đòi hỏi chủ quyền đối với vùng biển có nhiều tài nguyên này.

Ông Norquist nói: "Vụ kiện sẽ giúp Philippines đạt được một trong các mục tiêu của họ là thu hút sự chú ý đối với vấn đề này, và về mặt chính trị, nó giúp cho chính phủ Philippines có thể tuyên bố một cách mạnh mẽ là "Này nhé, chúng tôi đã cố gắng giải quyết vấn đề một cách hòa bình nhưng các ông lại không chịu như vậy."

Trong vài năm gần đây, chính phủ Philippines đã nhiều lần kháng nghị với Trung Quốc điều mà họ cho là những vụ xâm nhập ngày càng nhiều vào khu vực đặc quyền kinh tế của họ. Đồng thời, họ cũng ra sức tăng cường các mối quan hệ đồng minh trên trường ngoại giao khu vực để củng cố vị thế của họ trong vụ tranh chấp. Ngoài ra, quốc gia tương đối yếu về mặt quân sự này cũng thiết lập lại các mối liên hệ với Hoa Kỳ, là nước đã ký Hiệp ước Phòng thủ chung với Philippines và đang theo dõi sát những diễn tiến trong khu vực.

Sĩ quan tình báo thuộc Hạm đội Thái bình dương của hải quân Hoa Kỳ, Đại úy James Fanell đã có một nhận xét khá tiêu cực về những hoạt động gần đây của Trung Quốc trên Biển Hoa Ðông và Biển Ðông.

Phát biểu tại một cuộc hội thảo về vấn đề quốc phòng ở California hồi tháng trước, Đại  úy Fanell mô tả các tàu hải giám Trung Quốc là "một tổ chức sách nhiễu chủ quyền biển đảo hoạt động toàn thời gian". Ông nói rằng ông không thấy có vụ việc hay tranh cãi nào trong vùng biển ngoài khơi Trung Quốc và vì vậy, ông cho rằng lập trường của Trung Quốc là "của tôi là của tôi và chúng ta sẽ thương lượng với nhau về cái của anh."

Đại úy Fanell cho biết Hoa Kỳ tiếp tục giữ vị thế trung lập trong những vụ tranh chấp chủ quyền biển đảo nhưng Trung Quốc cần phải bảo đảm cho an ninh hải dương ở vùng Đông Á.

Trung Quốc lâu nay vẫn nhất mực chống đối những hành động của Philippines và các nước khác mà họ cho là quốc tế hóa vụ tranh chấp Biển Đông. Bắc Kinh cũng thường xuyên lên tiếng thúc giục Philippines thông qua các nỗ lực song phương để duy trì hòa bình và ổn định khu vực.

Việt Nam nên điều chỉnh quan điểm

Các tranh chấp liên quan đến Hoàng Sa, Trường Sa, bãi cạn Scarborough và Biển Đông nói chung, đã tồn tại từ lâu, nhưng việc Philippines khởi kiện Trung Quốc trước một Tòa Trọng tài LHQ được thiết lập theo UNCLOS là lần đầu tiên một nước khởi kiện một nước khác trước trọng tài quốc tế.

Liên quan đến vụ kiện của Philippines, xin được nhắc lại tuyên bố của ngoại trưởng Phạm Bình Minh năm ngoái liên quan đến cáo buộc quốc tế hóa tranh chấp Biển Đông. Ông Phạm Bình Minh phát biểu: "Thứ nhất là tranh chấp lãnh thổ, thứ hai là hoà bình và ổn định trong khu vực sẽ bị ảnh hưởng nếu có bất cứ chuyện gì xảy ra trên Biển Ðông và thứ ba là các tuyến giao thông hàng hải. Nếu nhìn vào chừng ấy bối cảnh, chúng ta có thể nhận thấy bản thân Biển Đông đã là một vấn đề quốc tế".

Chủ quyền của một quốc gia rõ ràng không thể do quốc gia khác định đoạt. Chủ quyền của Việt Nam phải do Việt Nam quyết định! Chủ quyền của Việt Nam không thể trông chờ vào một bên thứ ba được. Lịch sử đã chứng minh chỉ có người lãnh đạo sáng suốt mới có thể giữ vững chủ quyền của dân tộc!

Nay là lúc "Việt Nam nên tìm một phán quyết ràng buộc trong quan hệ với Trung Quốc, hoặc tự mình khởi kiện giống Philippines, hoặc tìm cách tham gia vào chính thủ tục trọng tài giữa Philippines và Trung Quốc". Đấy là ý kiến của chuyên gia Nguyễn Đăng Thắng, giảng viên khoa Luật, Học viện Ngoại giao Việt Nam về vụ Philippines kiện Trung Quốc ra Tòa quốc tế về luật biển.

Còn theo ông Lê Vĩnh Trương, thành viên Quỹ Nghiên cứu biển Đông, Việt Nam cần tiếp tục kiên trì đàm phán song phương về vấn đề Hoàng Sa, đa phương về tranh chấp Trường Sa và bảo vệ biển Đông.

Trên đây là những cơ sở để khẳng định chủ trương quốc tế hóa vấn đề tranh chấp. Rõ ràng, Biển Đông, ngoài các vùng nước thuộc quyền của từng quốc gia chiếu theo UNCLOS, là tài sản chung của thế giới và là con đường vận chuyển huyết mạch của các nước Nga, Mỹ, Nhật, Trung Quốc, Ấn Độ, Úc... Vì vậy, cần phải có sự góp hạ nhiệt của tất cả các nước có liên quan.

"Sức mạnh mềm" lớn nhất cần tạo dựng chính là một ASEAN hạt nhân, "ASEAN-6": bốn nước tiền tuyến Việt Nam, Philipinnes, Malaysia, Brunei và hai nước không đòi chủ quyền là Indonesia và Singapore (Indonesia là nước anh cả và Singapore là nước năng động và có nhiều sáng kiến trong khối).

Chỉ có một "ASEAN hạt nhân" mạnh, trong đó có tiếng nói của những thành viên không đòi chủ quyền mới góp thêm hy vọng để đẩy DOC lên COC giữa ASEAN với Biển Đông.

Bên cạnh đó, đúng như ông Lê Vĩnh Trương kêu gọi, cần tạo thế và kết lực bằng những biện pháp mềm như văn hóa, ngoại giao, truyền thông tích cực để luôn có thể vô hiệu hóa tất cả các ý đồ xâm lấn nhờ vào một mặt trận được tạo lập, gắn kết với toàn thế giới yêu chuộng hòa bình và chính nghĩa.

nguồn

Nhận xét (0)
Viết nhận xét
Your Contact Details:
Nhận xét:
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Security
Hãy nhập mã xác nhận
payday loans new orleans brokers no upfront fees quick ways to make cash in a day best payday loan consolidation program 90 day loans bad credit payday loan store milwaukee wisconsin bad credit loans guaranteed approval best cash loan companies no employment verification cash advance bad credit easy loan payday loan store locations in los angeles interest rate on small business loan phone number for cash advance usa allied cash advance direct lender cash loans how to get a consolidation loan with bad credit instant pink slip loans ace payday loans online approvals same day payday advance online bad credit loans online instant approval faxless online payday loans lenders bad credit loan refinance payday loan direct lenders no credit check low interest car loans bad credit poor credit history loan ga cash 3 midday today banks for loans for people with bad credit cash and loans faxless instant online payday loans loans instant approval bad credit car loans bankruptcy payday loans locations in georgia online payday loan no teletrack emergency cash advance no credit check no employment verification no fax payday loans payday loan consolidation uk bad credit car loans houston tx 10 minute payday loan clinton ia school payday loans for military dependents www bad credit personal loans com quick cash surveys easy approval payday loans for bad credit small business cash advance 24 hour payday advances hard money bridge loans need quick cash now advance cash usa contact number refinance auto loan for bad credit need loan bad credit not payday loan island day loans paycheck records how to apply for a personal loan with bad credit best bank to apply for personal loan instant cash isas cash advance usa scam direct payday lenders no credit check loans for unemployed people australia how do i find direct payday cash advance lenders i need a loan asap but i have bad credit loans for cars with bad credit instant loans with no credit check small bad credit loans small business loans for women nyc guaranteed student loans with bad credit apply home loan bad credit get bad credit auto loan quick loans bad credit mortgage loans for people with bad credit working capital loans for small business ace cash advance locations ohio cash loan overnight cash auto title loan cash loan payday until poor credit military loans easy cash loan payday advances bad credit bad credit personal signature loans payday loan yes reviews unsolicited phone calls cash advances with no faxing can you still get student loans with bad credit payday loans bad credit no faxing best student loan repayment plan can i get home loan with bad credit where can i get a loan fast with bad credit 90 day short term loans online bad credit auto loans banks instant approval car loans bad credit personal loan very bad credit apply bad credit loans quick pay day loans no credit check cash call payday loans payday loans online c7 small business commercial loans cash advance payday loans in wilmington delaware map 100 day loans uk reviews direct lenders for bad credit payday loans personal installment loans for bad credit best installment loans online best banks for home equity loans cash till payday loans online payday advance no fax best loan officer 500 fast cash credit bad credit auto loan banks how can i get a cash loan 60 minute payday complaints against attorneys fast payday loans online lenders online payday loans no credit check or telecheck cash advance payday loans.los angeles capital group cash loan lenders no credit checks payday loan fast cash advance with bad credit online easy same day payday loans online cash loans bad credit ameriloan payday loan cash advance bad credit loans for military members best banks for student loans 2012 adrenalynn fast cash cash advance network contact number people with bad credit loans payday cash advance loans maryland loan note guarantee 12 hour advanced driver improvement course online bad business credit loan unsecured personal loans bad credit online check into cash payday loans advance cash settlement loans for bad credit or no credit greenwood cash loans best online cash advance sites who are direct payday lenders cash out home loan best personal loans for bad credit student private loans with bad credit american advance payday payday loan store locations milwaukee best payday loan lenders direct easy approval personal loans minority small business loan labelle cash advance no fax payday loan large personal loans for people with bad credit how to get loans fast fast cash loans for unemployed cash advance in north carolina personal loans bad credit monthly payments best credit union for personal loans payday loans for unemployed people best interest rates car loans first cash advance washington dc payday loans without checking accounts win cash instantly online payday loans no teletrack direct lenders credit loans bad credit bad credit easy loans how can i make fast cash now cash advance wired easy mortgage loans for people with bad credit free small business loan va loans bad credit cash until payday loans best interest rates on loans payday loans direct lender only unsecured personal loans online instant approval payday loans same day cash cash installment loan get a loan fast with bad credit money loans with no job cash advance over the phone instant installment loans home loans with bad credit score pay day loans direct lenders bad credit real payday loan lenders bad credit poor credit loans no fees real fast cash loans fast cash loan lenders instant cash advance payday loans banks that offer bad credit loans how to get car loans with bad credit guaranteed homeowner loans need a car loan with bad credit fast personal cash loans best signature loans bad credit auto loans in ct small loans for bad credit no payday loans 1 hour cash loans easy online payday loan payday loan bad credit 60 minute payday complaints of a dutiful daughter definition personal loan easy to get payday advance company hardship loans with bad credit instant payday loan lenders no faxing payday loan franchises uk instant online cash advance no credit check cash advance from direct lenders only student loan for bad credit 100 day loans better business bureau texas cash advance direct lenders no credit check cash advance instant approval online payday cash advance scams quick easy loans online personal loans with bad credit no credit check cash until payday advance money loans quick loan no fax ameriloan online payday loans credit check easy loans review fast short term cash loans places to get cash loans bad credit payday loans no fees payday loan stores in milwaukee wisconsin education loans for students with bad credit payday lender rates fast cash loans without a job credit card cash advance fee cash advance harrisburg pa online payday loans instant approval direct lenders bad credit car loans las vegas bad credit refinance car loan loan yes no credit fax payday home loans quick bad credit for student loans bad credit loan with collateral best loan service payday loan franchise manual payday loan lenders direct online easy loan with bad credit small loans bad credit history bad credit personal loans in advance payday service secured loans with bad credit instant cash advance online payday loan loan fast cash construction loans for bad credit cash to you loans poor credit consolidation loan payday loans for unemployed uk unsecured personal loans for poor credit 120 hour advanced tefl course private student loan bad credit no cosigner best loan mortgage rate payday loans for people with bad credit guaranteed loans fast online easy fast payday loans no fax direct lender payday loans online payday loans for bad credit no brokers bad credit auto loan refinance cash advances quick bad credit instant pay day loans cheap auto loans for bad credit bad auto credit loans small business loans in nj best payday loans company apply for cash loan online cash and advance dental loans bad credit instant cash loans in minutes online payday loan no faxing poor credit cash loans small loan for business startup small business loans and grants for minorities motorcycle loan with bad credit guaranteed actual payday lenders apple payday cash advance loans secured loans poor credit money and more cash advance cash advance online same day deposit wells online payday loans no fax no call paperless how to get an unsecured personal loan with bad credit fast direct payday lenders fast cash loans by phone payday lenders instant cash payday loans uk login poor credit business loans best payday loans blog best interest rate for personal loan money max title loans cash loans without a checking account quick cash online online payday loan lenders uk fast payday loans indirect lenders fha loan bad credit quick cash check cashing installment bad credit loans loans no brokers fee instant payday bad credit payday loans online quick cash advances bank cash advance payday cash advance lenders online fast auto loans reviews instant payday loan now credit card cash advances bad credit loans charlotte nc need more money fast business cash advance loans rapid cash title loans 100 day loans for people with bad credit ohio cash advance online loans payday loans approval guaranteed christmas loans for military members quick easy loans same day bad credit loans lenders 24 hour cash advance loans cash advances payday loans payday loan consolidation programs reviews auto loans for poor credit score interest rates for bad credit car loans easy auto loans bad credit how to earn fast cash online instant no teletrack payday loan lenders cash advance american express atm cash advance bad credit online easy loan site bill consolidation loan for bad credit bad credit home loan lender bankruptcy loans people bad credit best auto loan rates 2013 loans to small businesses short term cash advance loans companies for people with bad credit fast cash payday p90x payday loans no credit check cash loans in birmingham al loans bad credit ok payday loan instant decision bad credit auto repair loans loans with bad credit or no credit instant online loan fast student loans without a cosigner unsecured personal loans with bad credit payday loan stores in manchester pawn 60 day payday loans no credit check have bad credit but need a loan payday loan debt consolidation guaranteed short term loans business loan poor credit best bank for debt consolidation loan small business equipment loan 2nd mortgage loan bad credit best student loans 2013 first cash advance houston tx 77015 easy loan reviews fha loans after bankruptcy chapter 7 bad credit payday cash loan easy payday advances fast cash loans unemployed 60 minute payday complaints board hsi native american payday loan lenders faxless online cash advances best bank rates for personal loans small business purchase loans best loans instant cash for phones how to get loans for college with bad credit today cash quick loan no credit allied cash advance corporate office contact hard money loan ny bad credit money loans cash advance up to 5000 best low credit loans fast start up business loans auto loan for bad credit personal loans poor credit banks installment loans online for people with bad credit i need a car loan but i have bad credit first cash advance houston tx 77077 best same day loan instant advance loans guaranteed auto loans high cash advance credit cards cash loan ny quick payday advance lenders online advance america cash advance centers inc payday loans and cash advances what is the best bank for small business loans best unsecured loans for bad credit student loans quick instant cash loans online now used car loan bad credit payday lenders only quick cash florence payday loans uk same day no credit check bad business credit loan small first cash advance usa scam instant online pay day loans payday loan lenders only online small secured loans montel williams payday advance loans who is the best payday lender small business loans ohio easy short term loans for bad credit best debt consolidation loans for bad credit payday advances loans no money down auto loans military fast loans cash advance for business owners easy auto loans secured small business loan instant decision payday lenders citibank mastercard cash advance fee real cash advance online rural development guaranteed loan program best way to refinance home loan can you get student loan with bad credit fast bridging loan cash loan today-instant fast cash for gold instant payday loan no fax no credit check cash supply loans new jersey cash advance unsecured personal loans online for bad credit cheap fast payday loans online where can i get a loan for bad credit direct lender payday loan companies best loan for students personal finance loans for people with bad credit cheap cash loans fha bad credit loan allied cash advance fredericksburg va website loans money us fast cash credit ez money loan locations payday loans for people on benefits lenders los angeles hard money loan bad credit money loan cash loan today no credit checks faxless online payday loans canada pay day loan fast cash www.cash advance america online payday loans indirect lender instant approval small business debt consolidation loan loans small business pay day loans poor credit best car loans for bad credit apply for home loan with bad credit payday advance quick same day payday loan online cash advance best payday loan lender how to get a loan bad credit get fast cash with bad credit call cash loans cash advance america payday loans baytown texas map payday loans people bad credit williams cash advance payday loans lenders only pay day loan bad credit quick cash location cash advance without faxing faxing loan no payday quick payday advance houston texas no teletrack direct lender payday loans car loan interest rates bad credit bad credit loan mortgages money tree payday loans locations cash advance debit card cash advances cash advance america payday loans baytown texas payday loans now brokers bad credit i have bad credit can i get a student loan money market loan cash advance loans in lorain ohio payday loan cash advance careers 100 day loans better business bureau ohio dayton quick online personal loans home refinance loans with bad credit 100 day loans better business bureau michigan phone secured personal loans bad credit 0 cash advance credit card best credit cards for cash advances cash advanced loans auto loan calculator bad credit cash loans no interest cash loan online quick usf fast cash list of cash advance lenders loans for unemployed borrowers need money loan business loans with poor credit payday loans cash advance bad credit small business and loans advance financial check cashing minority small business startup loans advance cash loan paycheck online cash advance lenders only cash loans reviews emergency personal loans for bad credit fast loans for students bad credit loans no faxing 60 minute payday advance direct providers how to get home loan with bad credit hud loans for bad credit bad credit auto loan interest rates blue sky payday scam phone best loans to get direct money loans college loans bad credit best bank for home loans hard money personal loans cash advance prepaid visa need cash loan bad credit bad credit auto loans in georgia payday loan store locations milwaukee wi apply for loans with bad credit cash advance loans online montel williams diet cash advance washington cash advance lenders only no teletrack 12 hour advanced driving school same day direct payday lenders credit cards no cash advance fee auto loan for bad credit reviews bad credit home loans no money down fast loans services easy loans payday bad credit personal loans in georgia no check payday loan lenders fast loans no credit bad credit large loans 100 day loans better business bureau ratings roofers cash advance america locations va bad credit loans approved free cash today best car rates loans nationwide debit card cash advance fee no fax paydayloans merchant account cash advance advance loan online payday cash advance redding ca loans for people with bad credit in georgia fast cash tilton nh low cash advance credit card rate loans for small business start up bad credit hard money loans payday loans for bad credit and no direct deposit payday 10 minute payday loans chicago il 60617 news bad credit military personal loans student loan advance cash ebay instant cash direct lender cash advance loans cash loan net cash advance payday loans.los angeles cantando how to get cash advance on credit card short term cash loan bad credit best auto title loan company vancity visa cash advance fee cash in one hour advance fast paypal cash direct lender payday loans no teletrack $100 approval borrow a loan with poor credit poor credit rv loans no credit no fax payday loan lenders bad credit personal loans with unsecured apply for personal loan bad credit online payday loans for people with bad credit poor credit rating loans payday loans uk indirect lenders only payday loan scams borrowers authorization approved cash advance centers llc cash advance without a checking account cash loan advance best cash advance loans online montel cash loans easy pay day loans payday loans no credit checks no employment verification small business loans ontario installment loan for people with bad credit 90 day cash advance loans people bad credit guaranteed college loans fast cash loan tips payday loans in georgia fees instant loans usa where can i get a 3000 loan with bad credit usa quick cash fast short loans cash advance utah new mexico cash advance quick student loans for bad credit cash advances for students va home loan guarantee fast payday loans direct lenders bad credit quick cash private student loans without cosigner and bad credit personal loan and bad credit best place to get a title loan small business loan association best home loan in india is 60 minute payday site legit one hour cash advance online bad credit payday loan loan how can i get an auto loan with bad credit make some quick cash royal bank visa cash advance fees easy loan approvals best payday loan lenders where to get small loans with bad credit online payday loans with no credit check or employment verification need cash today bad credit how to get small loans cash advance without checking account bad credit loans no credit checks payday loans online same day get a loan fast payday loans with no credit check or checking account payday loans online uk apply payday loan no teletrack no credit check cash no fax cash loans 365 day loans spamalot auto bad credit get loan is 60 minute payday loan safe payday 12 hour advanced airway auto refinance loans bad credit 365 day loans safe where can i get a loan with poor credit online loans for bad credit with monthly payments payday cash loan blog where to get small personal loans i need fast money small business start up loans cash advance on lawsuit bad credit new home loan apply for school loans with bad credit bad credit get loan a1 cash advance bad credit personal signature loan small business administration loan application cosmetic surgery loans bad credit cash advance network payday loan unsecured loans with poor credit get payday loan fast personal fast loans new online payday lenders no credit check payday cash loans payday loan no teletrack no credit check 100 day loans better business bureau california modesto no fax no credit check instant payday loans best college loans for students zero hour advanced ai mod check cashing pay day loans cash loan for car cash advance lenders direct best home loans for bad credit cheap no fax payday loan mastercard cash advance locations check cash advance locations fast payday lenders money cash loans advance cash advance bad credit refinance loan az fast loans best online personal loans pls payday loan store careers quick payday loans no faxing 60 minute payday complaints definitions bad credit rating loans unsecured loans for small businesses for women 365 day loans spam guard how to get an instant loan no credit bad credit loans payday loans bad credit check car loan refinance with bad credit payday loan yes no credit fast cash best interest rates on used car loans cash advance missouri payday loans online no faxing direct lender ace cash advance employment opportunities 2000 payday loans no credit check who has the best payday loans first cash advance locations houston quick no faxing payday loan anz visa cash advance fee how to get a 10 000 loan with bad credit small business startup loans for women with bad credit cash advance payday loans knoxville tn real estate small business loans programs best rates home equity loan king cash advance usaa cash advance quick cash job bad credit cash advance instant loan reviews payday loans indirect lenders payday cash advances check first cash advance martinsville va cash advance in 1 hour payday loan yes complaints instant personal loan approval online personal loan guarantee payday loans uk no faxing cash quick decision payday loans quick cash advance bad credit easy no hassle payday loans payday loan scams borrowers certification cash advance online direct lender actual 90 day payday loan lenders cash loans san antonio tx cash loans california money in minutes loans money tree payday loans seattle cash short term loans ace cash advance locations in phoenix no credit check payday loans in georgia cash advance arlington tx check into cash payday loans jobs guaranteed bad credit loans best rate for personal loan bad credit loans business payday loan franchise usa paycheck loans for bad credit in georgia loans bad credit long term fast cash loans direct lender cash in advance faxless one hour advance easy personal loan online cash advance online same day deposit installment payday loan lenders only no employment verification cash advance easy online payday loans no credit check small business loans for minorities 60 minute payday scam low interest mortgage loans for bad credit best car rate loans cash advance scam instant online loans no credit check guaranteed instant payday loans no credit check bad credit loan lender reputable payday lenders money loans for car titles best loans for military payday advance online direct lender payday loan scams advance america direct deposit cash advances where can i get a loan online with bad credit student loans for people with bad credit guaranteed payday loans for bad credit uk approved cash advance grand rapids michigan quick installment loans bad credit instant car loans for people with bad credit best way to repay student loans payday advance loans california 100 day loans is it legit website checker i need money fast now small business loans terms cash advance loans in gainesville fl quick pay day loan bad credit best cash loans online advance loans for payday payday loan stores in manchester cash real direct cash advance lenders cash advance credit need cash now loan guaranteed installment loans account advance cash checking no small business loans colorado cash loan today loan bad credit history private student loans bad credit no cosigner payday loan no fax lenders instant approval personal loan cash verify payday payday loan lenders online bad credit small business loan startup payday direct lenders no teletrack payday loans not brokers no upfront fees payday cash loan online low interest loans for bad credit rating bad credit lenders for home loans a advance payday las vegas cash advance no teletrack installment bad credit personal loans small loan advantage easy fast loans short term loans for poor credit cash advance midland mi cash advance credit card atm pin money loans online guaranteed home loans bad credit loans with bad credit and no cosigner cash loan texas cash advance loans no bank account uk no faxing instant payday loans bad credit small business loan best direct loan lenders easy online payday loans cash advance alabama get a school loan with bad credit easy payday loan approval ace cash advance locations payday cash advance now small auto loans for bad credit debt consolidation loan poor credit loan term loans bad credit cash loans now bad credit instant bank loans guaranteed no teletrack payday loans online small loans easy and quick loans cash till payday loan payday loans online c6 cash advance pay day loan fast vip cash loans government small business loans for bad credit online payday loans without checking accounts 1 hour cash advance $150 payday loan no fax instant short term loans refinance auto loans with bad credit online loan quick cash payday loan scams consumers power 100 day loans better business bureau ohio youngstown bad credit loan application 60 minute payday complaints board scam no fax no phone call payday loan need money quick loan bad credit home loan mortgage payday loan faxless no teletrack call for cash loan bad credit personal loans banks quick and easy payday loans for bad credit bill consolidation loans for people with bad credit fast cash for home bad credit car loans rates nebraska cash advance consumer loans for bad credit how to loan money online best online payday advance loan loans for money today apply for quick loan student loan for bad credit without cosigner what is a cash out loan payday loans for bad credit unemployed how to make quick cash now 60 minute payday complaints against companies in ohio cash advanc quick ways for cash loan cash out best payday loan consolidation help mortgage loan companies for bad credit payday loan consolidation companies in illinois financial loans for bad credit fast loans for college students business loans for military spouses car loan best rates florida 12 hour advanced driver improvement course easy faxless online payday loans bad credit home loans with no money down quick cash loan today small business grants loans need some quick cash bad credit title loans no money down va home loan way to make fast cash cash advance no credit check no faxing local cash advance payday loans no credit check houston best pay day advance loans no fax no teletrack payday loan lenders high risk bad credit loans loans for military no credit check how to get a quick loan online 3000 dollar loan with bad credit 60 minute payday loan review secured loans for people with bad credit history payday loans without checking account wichita kansas zip code first cash advance houston tx 77063 payday loan bad credit no checking account faxing what is a merchant cash advance quick loans mobile al florida bad credit car loan fast installment loans online free online no fax payday loans small business loans nc bad credit auto loan rate easy student loans bad credit cash advance in houston tx money tree payday loans locations in reno nevada bad credit personal installment loans home loan for people with bad credit advance cash loan fast approval loans 1500 loan bad credit federal loans for small business title for cash loans quick cash usa same day cash advance no credit check cash loan 1000 instant cash loans usa motorcycle loan for bad credit automobile loans bad credit quick cash with no bank account us fast cash scam instant online payday loans small business loans for women in california how to get approved for a small business loan cash today payday loans how to make cash quick guarantee a loan new payday loan direct lenders easy money payday loan 100 day loans payday direct lender payday loan scams and frauds on the internet cash loans with bad credit and no bank account no fax payday loan no teletrack what is the best home loan 60 minute payday uk payday loans for unemployed students money fast cash online payday loans 1 hour loans direct lenders fast payday online payday loan lenders only payday loans online with direct lenders best loan for first time home buyers 1 hour advance complaints 5000 payday loans no credit check houston cash loans unsecured loans instant decision loans to people with bad credit government grants small business loans payday loan consolidation companies in michigan how can i get cash fast guaranteed bank loans how can you make quick cash payday loan consolidation loans texas guaranteed boat loans quick payday loans online same day cash loans quick payday lenders blog easy money loans check into cash payday loans online instant united cash loan payday advance loans cincinnati ohio cash loan today bad credit instant cash atm locator bad credit car loans reviews one hour direct payday loan lenders best online auto loans for bad credit first national services payday loan yes they installment loans with poor credit getting a home loan with bad credit score 1 advance cash hour easy loans no credit checks instant loan bad credit top online cash advance how to start cash advance business personal easy loan hard money bridge loan mobile quick loans how to get fast cash now i need a cash advance in one hour top rated payday loan lenders cash loan military auto loans poor credit payday loans direct lenders uk payday cash advance texas poor credit cash loan tell payday advance installment loan poor credit payday loans no credit check no employment verification no faxing cash express payday loans free loans fast where to get a cash advance on a credit card bad credit loans without bank account bad credit car loan dallas guaranteed unsecured personal loan bad credit home loan first time buyer cash advance network payday loan cashadvancenetwork money loan agreement form payday loans no credit check same day approval start up small business loans with bad credit online credit card cash advance quick and easy payday loan online small business loan for woman business loan with poor credit private bad credit loans cash advance online no credit check auto bad credit loan cash advance north carolina blue sky payday scam artists quick loans florida collateral for small business loan refinance loans for bad credit fast payday loans ohio payday loan cash advance online instant cash advance command and conquer generals zero hour advanced ai mod advance cash now quick 1000 payday advance small business loans for people with bad credit need a loan today with bad credit bad credit car loan lenders bad credit loan quick cash loans in detroit payday lender reviews easy direct payday loan lenders loans for people with bad credit cash loans az personal loans after bankruptcy lenders need a personal loan bad credit small business loans in arizona personal loan fast approval day loans pay payday loan no teletrack no faxing fast small business loan get a loan today with bad credit long term personal loans for bad credit quick small loans online cash payday loans cash advance bank personal bank loans bad credit united cash advance is 60 minute payday loan safe bank how to get a small business start up loan quick loans online instant approval best bank home loans cash loans for car title loans for people on benefits with bad credit 1-hour payday loans online direct lenders visa cash advance fees easy short term loan quick and loans careers city cash loans cash advance pay day loan cash day fast loan loan loan pay payday quick 3 month payday loans uk bad credit online payday loans no credit check canada get a auto loan with bad credit secure quick online payday loans need a quick loan advance america check cashing i have bad credit where can i get a loan personal loans with very bad credit payday loan direct lender only cash auto title loans cash advance using savings account easy debt consolidation loan auto credit loan poor fast loan cash payday loan with bad credit online online payday loans instant approval south africa best payday advance loans real payday loan lenders only bad credit construction loans debt consolidation loan fast i need a loan with bad credit fast cash loans dallas tx 10 day payday loan no fax fast cash instant approval home loans after bankruptcy and foreclosure atm cash advance credit cards hard money home loans best college loan loan money fast cash advance lenders online no faxing more money loans online payday loans lenders nevada nationwide cash payday loan the best home loan rates cash advance in 1 hour or less payday loans by phone bad credit merchant cash advance reviews online payday installment loans direct lenders what are the best student loans for college 60 minute payday advance cash advance same day payday loans no credit checks no faxing fastest cash advance lenders online people who loan to people with bad credit fast cash advance online loans unsecured loans for poor credit rating instant payday loans online no credit check make cash fast online free 24 cash advance checks cashed loans best loan deals cash advance can cash advance usa telephone number best loans to pay off credit card debt i cash loans online title loans fast best personal loans rates united cash loans complaints 60 minute payday review actual payday loan lenders cash advance loans veterans administration small business loans loans to small business online direct lender payday loans bad credit vehicle loans banks that loan to bad credit payday loan scams borrowers financial statement i need a small personal loan cash loan on line payday loan cash advance in 6 minutes cash advance phoenix cash advance montel williams small loans today payday cash lenders cash advance payday loans.los angeles car how to get a small business startup loan how to get a mobile home loan with bad credit online 90 day payday loan lenders bad credit loan tenant payday loan consolidation review best place to get a loan get a cash advance in 1 hour fast quick cash personal loans for those with bad credit best pay day loans online payday loan consolidation companies illinois cash advance everyone approved 60 day payday loan no fax integrity advance payday loan quick pay day loans for bad credit online loans for bad credit no credit check 365 day loans spam museum easy direct payday lenders government loans bad credit lawsuit cash advance loans loans for unemployed people without a bank account personal loans after bankruptcy lenders in wisconsin personal poor credit loans payday loan bad credit ok small loans for people on benefits best lending companies for personal loans get a unsecured loan with bad credit cash one title loans direct lenders for payday loans no credit check cash advance austin payday loans uk bad credit history loan online instant get a cash advance with bad credit payday loan scams phone calls cash advance payday loans in michigan getting a cash loan with bad credit best loan bad credit fast online cash loans bar loans bad credit how to send cash fast cash advance loans in savannah ga payday loans with bad credit with direct lenders first time home loans for bad credit college loan with bad credit online unsecured personal loans bad credit personal loans even with bad credit pay day loans payment plan instant installment loans bad credit credit union bad credit auto loan used car loans with bad credit where can i get loans with bad credit payday loans direct lender no teletrack fast student loans no credit check bad credit bankruptcy car loans cash advance lender only payday loan store franchises need cash fast with bad credit cash loans online today instant payday loans no credit check uk fast approval personal loans 365 day loans comments for tagged guaranteed poor credit personal loans bad credit loan no fha loan poor credit guarantee home loans small loan no credit check cash advance fee barclays visa debit cash advances in new york payday loan franchise cash loans without checking account good loans for poor credit quick cash loans with no credit check quick ways to earn cash payday loan store west chicago complaints against payday loan yes they payday loan lenders only no faxing loans for military veterans best online loans for bad credit cash central payday loan loans payday lenders phone payday loans fast 1500 loans for bad credit quick and easy cash advance personal loans bad credit history student loans for poor credit scores i need free money fast unsecured bad credit loan credit for car loans with bad credit the payday loan store milwaukee is 60 minute payday loan safe forum fast cash customer service cash fast loan payday sba small business loans 1500 90 day loans no credit check or verification allied cash advance albuquerque online loans not payday loans bad credit cash car title loans texas hard money loans cash advance san diego fast bucks payday loans best auto loan lenders cash advance loans online direct lender advance cash fast faxing no commonwealth bank credit card cash advance fees loans for people with poor credit small business startup loans and grants payday loans guaranteed approval payday fast loans low fees payday loan no faxing required instant cash games best cash advances online guaranteed personal loan approval for bad credit payday loans best no money down car loan can you get cash advance american express gold card get cash advance in 1 hour personal loans with bad credit guaranteed approval bad credit auto loans maryland va loans for bad credit cash advance money johnny cash died today 500 fast cash reviews payday loan consolidation debt bad credit pre approved auto loan free government loans for small businesses citibank cash advance fee how to get a loan with bad credit best bank for car loan instant payday loan no faxing or credit check the best payday loans siteshour advance bad credit loans from banks cash advance loan now cash loans ohio payday advance with no credit check bad credit student loans private fast cash advance payday loans for unemployed bad credit payday loans no fees instant payday loans online same day no credit check cash and title loans payday cash advance lenders only best loans for college instant ticket cash unemployed loans unemployed need money now unsecured personal loans for bad credit payday loans for bad credit and no direct deposit cash cash advance seattle cash advance loans no credit check unemployed get a quick loan cash advance in 10 minutes online payday loans guaranteed payday loans direct lenders how to get the loan for small business reputable loans for poor credit ratings instant loans for unemployed quick no credit loans cash loans payday payday loan bad credit no fax cash advance payday loan lenders uk bad credit cash converters pay day advance instant approval bad credit loans loan stores in manchester online payday online payday loans no faxing swift money payday loans loan for small business ez cash loans instant cash advance online complaints against allied cash advance online payday loan consolidation companies bad credit payday loans same day unsecured bad credit payday loans same day payday loan lenders beneficial personal loans for bad credit loan for people with bad credit rating breast augmentation loans for bad credit bad credit loan help quick loans online reviews car title cash loan payday loans cash advances at 60 minute payday bad credit car loans chicago 100dayloans arizona bad credit payday loans lenders only bad credit bank auto loans direct lenders payday loans online how to get a home loan with poor credit payday loan lenders no credit check no faxing cash advance payday quick cash loans need loan now bad credit fast fast cash 500 fast cash website i need a quick loan get cash for gift cards instantly loans available with bad credit fast cash now today installment loans online for bad credit 1 month payday loan no fax texas payday loan franchise oppurtunities payday loan consolidation colorado personal car loans for people with bad credit faxless payday cash advance no fax no credit check payday loan lenders cash payday advance loans in austin texas quick easy personal loans houston hard money loans cash advance loans with monthly payments how to cash advance credit card bank of america hard money commercial real estate loans payday loan consolidation program down ez money payday loans online bad credit or no credit loans direct lender for payday loans online payday loan instant approval los angeles payday lender no credit check loan cash advance bad credit debt consolidation loans short term loans for bad credit not payday loans bad credit home improvement loans cash fast inc find payday lenders cash loans from direct lenders free loans for people with bad credit speedy payday advances student cash advance car loans for bad credit in texas cars loans with bad credit military auto loans with bad credit car loan for poor credit cash advance login instant payday loans online canada personal long term loans for bad credit cash loans birmingham al home loans bad credit no down payment wells fargo non-refundable cash advance fee loan small need cash loan now fast payday loan no credit check no faxing guarantee loan approval instant payday loans online no faxing online payday loans direct lenders only bad credit cash loan in las vegas bad credit mobile home loan us cash advance complaints payday lenders reviews best interest rate car loan debt loans for bad credit popcorn hour advanced format cibc visa cash advance fee loans for active duty military no credit check ameriloan payday loan mailing address today instant decision payday loans online define hard money loan how to get a loan for a small business motorcycle loans with bad credit allied cash advance lender in burlington washington banks that offer small business loans loan company bad credit make money with micro loans cash advance customer service i need to earn money fast fast loans monthly payments cash advance no credit check used car loan rates for bad credit allied cash advance eureka find cash advances payday loans not brokers or credit checks reputable online cash advance companies peter black cash advance america scam who has the best auto loan rates advance check cashing secured bad credit loans direct cash advance guaranteed approval loans for bad credit which banks offer personal loans with bad credit cash box loans no fax payday loans direct lenders payday loan franchise opportunities uk cash advance va finance companies for bad credit loans how to get fast cash online cash loans on car titles cash advance loans online montel williams money online loans for bad credit history check cash in advance cash advances fast what is the best cash advance company easy loans for bad credit online installment loans for bad credit with no bank account direct loans payday advance 1 hour payday loan direct lender cash advance $1000 payday loans with poor credit home loans bad credit first time buyers how can i make quick cash right now get quick cash 1 hour cash advance no credit check online cash loan lenders apply for a student loan with bad credit quick loan payday small business loans new jersey quick loan 500 money fix payday loans bad credit loan instant easy loans no credit best rates for payday loans ohio cash advances bad credit loans for military get a quick loan with bad credit paydayloan get an auto loan with bad credit loans for people with bad credit and no checking account payday loan consolidation lenders in ohio personal loan bad credit rating payday loans online cash advance united cash advance loans the best consolidation loans how can you get a car loan with bad credit get a loan with bad credit online get cash advance without checking account instant online payday loans without bank account best way to pay off loans cash loans advance cash advance america payday loans in missouri city easy fast cash loans fast faxless online payday loans payday loans without lenders 100 day loans better business bureau ohio canton where can i find a loan with bad credit cash advance america houston locations cash advance indianapolis how to earn quick cash us bank small business loan short term hard money loans payday instant cash loans one hour cash advance loans instant payday loans bad credit best small business loan payday loan no fax bad credit cash advance how to get a unsecured loan with bad credit cash advance payday loans in wilmington delaware restaurants loans for bad credit fast used car loan for people with bad credit no teletrack online payday loan lenders how to get an sba loan with bad credit easy loan for you cash loan advances new car loans for people with bad credit payday loans direct lenders no faxing best place to get payday loan online 500 fast cash scams loan for a small business quick loans online same day what are the best online payday loans cash advance stockton ca cash advance my american express gold card loans with bad credit payment direct cash advance sell gift card for cash instant cash advance fast how do i get fast cash payday loans without checking account in cleveland ohio anderson cash advance now online payday loans direct lenders bad credit fast salary loan cash advance payday loans in wilmington delaware weather no fax payday loans for bad credit check ace cash advance san antonio tx pls payday loan store jobs small business development loans bad credit fha loan need a loan fast bad credit bad credit home loan earning quick cash actual payday loan lenders easy loans bad credit personal guarantee loan cash advance loan company payday lender online instant payday loan apply bad credit student loan easy approval loan payday loans no credit checks no faxing car title loans for cash personal loan best rates instant tax refund loans cash advance america payday loan company fast cash washington personal loans for college students with bad credit payday loans without checking account wichita kansas weather instant payday loans uk no brokers the best auto loan rates best home mortgage loans mortgage loans after bankruptcy in ohio quick no fax cash advance fast cash loan scams cash advance loans online in georgia loan instant payday loan no faxing direct lender cash money loans cash advance payday loan personal loan magnum cash advance rip off quick payday loans direct lenders payday loan yes mailing address posted payday lenders online no credit check loan for small business start up barclays connect cash advance fee no cash advance fee card payday loan scams list payday loan by phone no fax cash advance blue sky payday loan reviews online loans with no credit check with monthly payments payday loans online lender complaints against payday loan yes lender quick ways to make some cash direct lender payday loan online no fax payday loans online application secured cash loans available for cash advance advance cash express payday loans direct lender poor credit bank loans collateral loan bad credit loans online instant decision small business loan rates and terms instant loan approvals money payday loan money loan stores online cash loan i need cash today with bad credit best personal loan rates easy military loans small business loans from the government cash loans in nj unsecured personal loans people bad credit small business loans for women in michigan personal loans with bad credit up to 5000 paydayloan.com scams cash 1 loans best money loans 10 minute payday loan in chicago instant payday loans for unemployed cash advance florence ky ameriloan payday loan phone number cash pay day loan instant approval loans w poor credit fast loans for no credit education loans for military dependents the best pay day loan companies small business grants and loans for women personal loans online with bad credit home improvement loans with bad credit getting a student loan with bad credit and no cosigner need a payday advance texas internet payday loan franchise how to obtain a home loan with bad credit fast direct lender payday loans automobile loans for bad credit quick no credit check payday loans online cash advance america careers www.payday cash loans.com help me get a loan with bad credit easy approval online payday loans guaranteed approval cash advance lenders car loans for those with bad credit online payday loan lenders colorado first american cash advance careers guaranteed online personal loans bad credit need a small personal loan sba loan with bad credit payday loan online fast 1000 cash advance long term personal loan for bad credit small loans for bad credit payday lenders not brokers loan lenders payday refinance home loan with bad credit how to get a home equity loan with poor credit 0 cash advance credit card offers cash loans for military dependents fast cash lenders 60 minute payday complaints board payday loans no credit check online refinance your auto loan bad credit quick and easy online payday loans best quick cash loans online apply payday loan online no faxing bad credit loans canada car cash loans best bank for small business loans instant win cash games personal loans for bad credit and no bank account online cash advance loans direct lenders loans for military members with bad credit need money loans payday loans no faxing no teletrack